MIUI 13 отримає функцію, яка їй не потрібна

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

MIUI 13 ще тільки готується до того, щоб вийти і з’явитися на смартфонах користувачів Xiaomi, але поступово воно підкидає все більше і більше приводів для обговорення. На цей раз у нас з’явилася новина від одного з джерел і список функцій, які отримає нова операційна система. Ось тільки не всі функції їй дійсно потрібні. Сама оболонка повинна дебютувати в кінці року. Поступово вона стане доступною більшості користувачам. Поки давайте подивимося, що ми маємо і чому деякі функції краще залишити іншим оболонок.

Що нового буде в MIUI 13
Згідно з наведеною інформацією, основні оновлення MIUI 13 включають в себе: новий ігровий процес в режимі маленького вікна, нову технологію злиття пам’яті, багаторівневі шрифти анімації, нові звукові ефекти і сенсорне управління.

Якщо чесно, найбільше уваги привертає « технологія злиття пам’яті “, яка, судячи з усього, буде тим же, що пропонує функція віртуальної оперативної пам’яті Vivo і Oppo. Якщо це так, то користувачі отримають можливість в разі потреби використовувати кілька гігабайт свого сховища для розширення оперативки або файлу підкачки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Чи можна збільшити оперативну пам’ять телефону
Це не перший раз, коли ми чуємо про функції віртуальної RAM , яка з’явиться на пристроях Xiaomi, оскільки раніше в цьому році були виявлені дані про підготовку компанією чогось подібного. Стане в нагоді це в першу чергу для телефонів з невеликим об’ємом пам’яті. Ось тільки такі телефони не отримають MIUI 13. Подібна новина так само раніше проскакувала, але не привернула увагу сама по собі, так в той час не було інформації про те, що буде реалізована описана вище функція.

Подібне рішення може стане в нагоді так само тим, хто часто запускає велику кількість додатків, але в сучасних смартфонах навіть середнього сегмента досить оперативної пам’яті майже для будь-якого використання. Все одно, завантажити нескінченну кількість додатків не вийде, а зайві 1-2 нічого не вирішать . Так чи настільки це важливо, якщо основний упор на нову оболонку буде робитися на нових смартфонах Xiaomi, яким це просто не потрібно.

Як зміниться MIUI 13
Автор витоку також стверджує, що ми отримуємо “новий ігровий процес в режимі маленького вікна”. Точно сказати, що це таке, поки складно, але з великою часткою ймовірності можна говорити про те, що тепер можна буде грати в ігри в плаваючих вікнах додатків. Погодьтеся, це теж складно назвати чимось видатним і дуже потрібним.

Інші заявлені функції, які з’являться в MIUI 13, включають нові значки на робочому столі і нові ефекти анімації / звуку / торкання . Як би ми не скаржилися, що оновлення операційних систем не приносять нічого по-справжньому нового, але саме ці косметичні зміни поки здаються куди більш цікавими, ніж все інше. Особливо розширення пам’яті, роботу якого 95% користувачів просто не помітять.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.