Samsung хоче вмонтувати в Galaxy Z Flip обертову камеру

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно виявленому патенту Samsung, компанія шукає способи поліпшити смартфони в форматі розкладачки. Так, в одному з майбутніх поколінь Galaxy Z Flip може з’явитися обертається камера, вбудована безпосередньо в поворотний шарнір.

Ідея полягає в тому, щоб зовнішній екран займав практично всю половину смартфона. Це має зробити використання пристрою зручніше, адже таким чином буде відображатися більше інформації. Що ж стосується камери, то вона може бути вбудована прямо в складаний механізм по центру. Більш того, вона може обертатися, що дозволить в закритому стані використовувати її і для Селфі, і для зйомки всього навколо.

Samsung Galaxy Z Flip

Коли смартфон буде перебувати в розкритому стані, то камера також зможе обертатися, дозволяючи знімати панорами без необхідності переміщати сам пристрій.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

І хоча ідея здається цікавою, у подібній реалізації є один істотний недолік – у відкритому стані шарнір буквально стирчить перпендикулярно з корпусу, через що користуватися смартфоном в деяких сценаріях може бути незручно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.