Показали перше фото з камери флагманського Huawei P50 Pro

Напередодні швидкої презентації флагманської серії P50 компанія HUAWEI вирішила підігріти інтерес до новинок, показавши, на що здатна камера Pro-версії.

Представлена ​​фотографія була зроблена на HUAWEI P50 Pro, про що йдеться в повідомленні компанії на Weibo. Підпис до неї говорить, що «для прекрасних моментів важлива кожна секунда». Судячи з усього, виробник хотів показати, що новий смартфон вміє дуже швидко фокусуватися навіть в таких складних умовах, роблячи чіткі і деталізовані знімки. Ніякі інші подробиці не розкриваються.

За наявною інформацією, HUAWEI P50 Pro отримає основну камеру з новітнім сенсором Sony IMX800, особливістю якого повинен стати великою фізичний розмір. Крім того, в смартфоні очікується ультраширококутний модуль з сенсором OVA64A OmniVision, перископну об’єктив з 5-кратним оптичним наближенням і времяпролётний (TOF) датчик. У моделі HUAWEI P50, як повідомляють інсайдери, буде набір з Sony IMX707, Sony IMX600 і телеоб’єктива з 3-кратним оптичним зумом. Є також інформація про P50 Pro +, фішкою якого має стати 10-кратне оптичне наближення.

Презентація серії HUAWEI P50 відбудеться вже в наступний четвер, 29 липня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.