Huawei P50 на Snapdragon 888 вийде 29 липня: інформація від співробітників Huawei

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Анонімні співробітники Huawei підтверджують, що смартфон Huawei P50 надійде в продаж 29 липня цього року. Перша модель буде оснащена однокристальною системою Snapdragon 888 без модему для роботи в мережах п’ятого покоління.

Реклама

Спочатку очікувалося, що серія Huawei P50 буде випущена навесні, однак презентацію перенесли на більш пізній термін. На конференції, присвяченій HarmonyOS 2.0, на початку червня глава Huawei особисто анонсував серію Huawei P50, але не повідомив дату виходу.

Інсайдери стверджують, що 29 липня – це затверджена дата, яка не буде змінюватися. Крім того, співробітник офлайн-магазину Huawei також підтвердив цю датою запуску.

Реклама

Також є дані, що Huawei P50 Pro вийде в серпні. Цей пристрій буде оснащено однокристальною системою Kirin 9000. Але вже до кінця року компанії доведеться використовувати в цьому пристрої SoC Qualcomm Snapdragon 888.

У минулому році у Huawei був величезний запас флагманських однокристальних систем Kirin з підтримкою 5G, однак тепер ці запаси добігають кінця.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ