Categories: Смартфони

Xiaomi Mi 7: смартфон, який не покажуть на MWC 2018

Share

Далеко не всі виробники смартфонів прагнуть представити свої новинки в рамках великих виставок міжнародного масштабу, таких як Mobile World Congress. Компанія Xiaomi одна з тих, хто вважає за краще не лізти в натовп, а проводити свої прем’єри поза подібних глобальних заходів. Тому що пройшов у середині січня слух про намір китайського бренду анонсувати флагманський апарат Mi 7 в кінці лютого на MWC 2018 спочатку був сприйнятий скептично, а тепер і зовсім спростують. Як повідомило інтернет-видання Android Headlines з посиланням на анонімного високопоставленого співробітника Xiaomi, «гучних» прем’єр на MWC компанія не планує.

Проте, в числі учасників Mobile World Congress 2018, який пройде з 26 лютого по 1 березня в Барселоні, Xiaomi HK Limited заявлена, місцезнаходження її стенду – Hall 6 Stand 6B30. Не виключено, що на ньому ми побачимо безрамковий смартфон Mi MIX 2s з дизайном в стилі iPhone X або фаблет з 7-дюймовим дисплеєм Mi Max 3 . Характеристики цих пристроїв неодноразово «спливали» в Інтернеті, так само як і припущення про їх дебюті на MWC 2018.

Нагадаємо, що Xiaomi далеко не єдиний відомий смартфон бренд, представник якого заявив про відсутність планів представляти флагманські апарати на Mobile World Congress. Днями інсайдери підтвердили плани HTC анонсувати модель U12 в березні або квітні, тобто вже після завершення виставки, а раніше аналогічна інформація надійшла щодо LG і Huawei. За даними джерел мережі, всі вони мають намір організувати власні заходи з нагоди випуску новинок.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Що стосується Xiaomi Mi 7, то дата його анонса поки названа не була. Не виключено, що прем’єра відбудеться в квітні, так як в цьому місяці рік тому був представлений його попередник. Очікується, що Mi7 отримає корпус зі скляною задньою панеллю, бездротову зарядку, апаратну платформу Qualcomm Snapdragon 845 і 6 Гбайт оперативної пам’яті. При цьому він може виявитися дорожчим, ніж Mi 6 на старті продажів в минулому році.

джерело: AndroidHeadlines

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    В мережу потрапили характеристики камери Samsung Galaxy Z Flip 6

    Скарбничка інформації про майбутній складний смартфон Samsung Galaxy Z Flip 6 поповнилася новими даними. Пристрій…

    21.05.2024

    6 ключових речей майбутньої презентації Microsoft Build 2024

    Нещодавно Microsoft провела закритий спеціальний захід перед майбутньою презентацією Build 2024, представивши безліч цікавих новинок. Крім оновлень…

    21.05.2024

    Закріплені повідомлення в WhatsApp стануть ще інформативнішими

    WhatsApp тестує нову функцію прев'ю для закріплених повідомлень у бета-версії 2.24.11.12. Це оновлення спрямоване на…

    21.05.2024

    Samsung представила новий ноутбук на Qualcomm Snapdragon X Elite

    Samsung представила нову лінійку ноутбуків Windows on Arm, серію Galaxy Book4 Edge, оснащену однокристальними системами…

    21.05.2024

    Microsoft анонсувала Copilot+PC: на що здатна нова категорія ПК

    Microsoft оголосила про випуск нових ПК під керуванням Windows із вбудованим обладнанням штучного інтелекту. Вони…

    21.05.2024

    Скарлетт Йоханссон розповіла, як змусила OpenAI прибрати голос Sky з ChatGPT

    Скарлетт Йоханссон пояснила, чому OpenAI вирішила забрати голос Sky з ChatGPT. Все виявилося досить просто:…

    21.05.2024