Справжній Samsung Galaxy S21 Ultra проти підробленого: порівняння камер

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Співробітники порталу XDA провели незвичайне порівняння мобільних камер. В якості учасників були взяті два Samsung Galaxy S21 Ultra, один з яких справжній, а другий – дешева китайська підробка зі схожим дизайном. Особливо цікаво те, як знімає клон одного з кращих камерофонів на ринку.

І хоча творці підробки намагалися повторити дизайн флагмана південнокорейської компанії, відрізнити фейк можна з першого ж погляду. Особливо в очі кидається, схожий на краплю виріз в екрані і досить широкі рамки, що на тлі майже безрамкового справжнього Galaxy S21 Ultra виглядає по меншій частині дивно. Зате фірмовий призначений для користувача інтерфейс був вміло скопійований з оригіналу. 

В налаштуваннях підробленого Galaxy S21 Ultra зазначено, що в ньому встановлено 6 ГБ оперативної пам’яті і накопичувач на 256 ГБ, але стороннє додаток показало, що насправді там тільки 1 ГБ ОЗП LPDDR2 і всього 2 ГБ ПЗП. Як процесор використовується древній MediaTek MT6782, виконаний по 28-нм техпроцесу і випущений в далекому 2013 році.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Блок основної камери наближений до оригіналу, але в дійсності там тільки один робочий модуль на 3 Мп, а всі інші – муляж. Хороша новина в тому, що підробка все ж вміє знімати. Погана – дивіться нижче:

Ясна річ, що різниця в якості фотографій просто колосальна. Зате можна порівняти, як знімали одні з перших смартфонів і як просунувся прогрес за трохи більше, ніж 10 років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.