Стали відомі ключові характеристики Redmi 10

Інформація про майбутню новинку бренду з’явилася на сайті американського регулятора FCC. Завдяки публікації на відомства стали відомі базові специфікації Redmi 10, список яких трохи пізніше доповнив польський інсайдер.

Redmi 10

Відповідно до джерела, смартфон буде поставлятися в трьох конфігураціях пам’яті: 4/64 ГБ, 4/128 ГБ і 6/128 ГБ. Він отримає підтримку мереж 4G, дводіапазонного Wi-Fi і двох SIM-карт. Пристрій надійде в продаж під управлінням фірмової оболонки MIUI 12.5 на базі ОС Android 11.

Redmi 10

Більш повні дані про майбутню новинку також поділився інсайдер з Польщі Кацпер Скржипек. Він стверджує, що основна камера Redmi 10 буде оснащена головним 50-мегапіксельним датчиком Samsung S5KJN1 (ISOCELL JN1), і двома додатковими – надширококутними на 8 Мп і макрооб’єктиву з роздільною здатністю 2 Мп. Крім того, інформатор повідомив, що «серцем» апарату стане процесор MediaTek, модель якого поки невідома.

Дата релізу Redmi 10 ще не оголошена, але відомо, що смартфон був сертифікований в Індонезії та Сінгапурі, а також був помічений в базі даних Євразійської економічної комісії (EEC). Зазвичай проходження сертифікації свідчить про швидку появу пристрою в продажу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.