Розкрито ціни на OnePlus Nord 2 5G

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Слідом за рендерами OnePlus Nord 2 5G інсайдери виклали в мережу ряд нових деталей про смартфон. Крім інформації про акумулятор пристрою і колірних варіантах його корпусу стала відома ціна різних модифікацій майбутньої новинки.

Відповідно до джерела, OnePlus Nord 2 буде підтримувати більш семи діапазон мережі 5G. Смартфон оснастять акумулятором ємністю 4500 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 65 Вт, яка дозволить «заправляти» гаджет з 0% до 100% всього за 30 хвилин.

Основна камера апарату буде включати 50-мегапіксельний головний датчик Sony IMX766, сверхшірік на 8 Мп і 2-мегапіксельний монохромний сенсор. Селфі-модуль майбутньої новинки буде представлений 32-мегапіксельним датчиком Sony IMX 616. Обидві камери OnePlus Nord 2 5G отримають підтримку нових алгоритмів AI, орієнтованих на Instagram і Snapchat, а також для корекції кольору і HDR, забезпечуючи більш якісні результати зйомки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OnePlus Nord 2 5G буде доступний в колірних рішеннях Gray Sierra і Blue Haze, а третій варіант новинки оснастять тильньою кришкою під шкіру в кольорі Green Woods. Конфігурація смартфона з 8/128 ГБ буде коштувати $ 429, а модель з 12 ГБ ОЗП і 256 ГБ ПЗУ обійдеться покупцям в $ 470.

Презентаційний захід, де покажуть OnePlus Nord 2, заплановано на 22 липня 2021 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.