Відомі характеристики Google Pixel 6. Камера буде краща, ніж у iPhone?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдер Джон Проссер з видання Frontpage Tech назвав потенційні характеристики Google Pixel 6 і 6 Pro. Смартфони вийдуть орієнтовно в жовтні цього року. Вони здивують процесором, об’ємом пам’яті, камерою і навіть програмним забезпеченням.

Pixel 6 отримає екран з діагоналлю 6,4 дюйма і матрицею типу AMOLED. Тильна камера буде подвійною з головним і ультраширококутними сенсорами, їх роздільна здатність складе 50 + 12 МП відповідно, фронталка буде одинарною з сенсором на 8 МП. Об’єм оперативної пам’яті пристрою складе 8 ГБ, ємність накопичувача буде пропонуватися у двох версіях – 128 ГБ і 256 ГБ.

У Pixel 6 Pro буде дисплей на 6,7 дюйма в матрицею типу P-OLED (пластиковий OLED), такий же стояв в Pixel 2 XL 2017 року випуску. Камера буде потрійною – з головним модулем, телефото і ультраширококутний, їх роздільна здатність складе 50 + 48 + 12 МП відповідно. Фронтальна камера буде подвійною з роздільною здатністю 12 + 12 МП. Об’єм акумулятора складе 5000 мАч, ємність оперативної пам’яті 12 ГБ, модель вийде в трьох варіантах об’єму накопичувача – 128, 256 і 512 ГБ, останній – перший для лінійки Google Pixel.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Є й інші чутки з приводу апаратного і програмного оновлення. Є висока ймовірність, що Google Pixel отримають перше за довгий час радикальне оновлення Android. Крім того, за чутками, Google переходить процесорів Qualcomm до нового сімейства чіпів під кодовою назвою Whitechapel.

У 2020 році Google Pixel 5 і 4a. Несподівано для аудиторії вони виявилися предфлагманамі, а не топовими пристроями з максимально високими характеристиками. У Pixel 5 був процесор Snapdragon 765G, що не серії Snapdragon 800, якими оснащуються флагмани. Коштував він $ 700, при тому, що топові пристрої продаються за ціною від $ 1000. Pixel 4a взагалі виявився моделлю середнього класу з вартістю $ 500.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.