У нових iPhone буде оновлений дизайн

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явилися фотографії, згідно з якими не тільки базові моделі iPhone 13 відрізнятимуться від попередників дизайном камер. Ймовірно, виділитися з натовпу зможуть і майбутні власники нових «Прошек».

Представлені фотографії були опубліковані в китайській соціальній мережі Weibo. Як вказує автор, на них зображений iPhone 12 Pro, поміщений в чохол від майбутнього iPhone 13 Pro. Судячи з усього, фізичні розміри пристроїв не будуть відчутно відрізнятися. Чого не скажеш про блок камер. Як видно, виріз в чохлі став значно більший, що може вказувати на збільшений розмір і самих об’єктивів.

Раніше з’явилася інформація, що в 6,1-дюймовому iPhone 13 Pro з’явиться система стабілізації із зсувом матриці, як в торішньому iPhone 12 Pro Max. Це може бути однією з причин, по якій Apple змушена збільшити розмір блоку з камерами. Крім того, в мережі курсували чутки і про збільшені сенсорах в новому поколінні iPhone.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

iPhone 12 Pro Max в чохлі від iPhone 13 Pro Max

Цікаво, що чохол від iPhone 13 Pro Max також вказує на трохи збільшений розмір блоку камер, що як раз може бути підтвердженням теорії про більш великих сенсорах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.