Xiaomi виправить темний режим в MIUI

Xiaomi виправить темний режим в MIUI

Нова політика Xiaomi щодо зворотного зв’язку з користувачами продовжує давати свої плоди. Компанія заявила, що знає про ряд проблем з темною темою у фірмовій прошивці MIUI, і пообіцяла покращити користувальницький досвід вже скоро.

Хоча темна тема в MIUI з’явилася вже досить давно, ця функція досі працює не зовсім коректно. Так, багато користувачів скаржаться, що при активації темної теми вона примусово включається навіть в додатках, які її офіційно не підтримують. У деяких випадках це призводить до помилок, неможливості розглянути темні елементи на екрані або неправильного відображення кольорів.

Xiaomi виправить темний режим в MIUI

У відповідь на чергову скаргу одного з користувачів глава підрозділу програмного забезпечення Xiaomi Чжан Гоцюань написав, що вони працюють над оптимізацією темного режиму в MIUI. Він обіцяє, що рішення буде представлено незабаром.

Раніше Xiaomi відкрито звернулася до користувачів, пообіцявши покращити якість свого програмного забезпечення. В результаті було створено спеціальний підрозділ всередині компанії, покликаний швидко реагувати на помилки, що з’являються.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я