Різницю камер iPhone 12 Pro і 13 Pro показали на нових фото

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

У мережі з’явилися фото iPhone 12 Pro в чохлі від 13 Pro, який ще не анонсували. Кадри наочно демонструють різницю між двома смартфонами і підтверджують зміни в розмірах виступу камери.

Реклама

Різницю камер iPhone 12 Pro і 13 Pro показали на нових фото
Ймовірно, iPhone 13 Pro буде мати кращі характеристики камери в порівнянні з моделями iPhone 12 Pro. Наприклад, очікується, що у всіх нових моделях лінійки iPhone 13 з’являться модулі камер з оптичною стабілізацією, що працює за рахунок зсуву матриці. При трясінні смартфона в руках сенсор камери трохи зміщується в протилежну трясінні сторону, щоб компенсувати ворушіння. У торішній лінійці такою камерою відзначився лише найдорожчий iPhone 12 Pro Max.

Що стосується змін в моделях дешевше, то відомо, що в iPhone 13 об’єктиви будуть розташовані не один над одним, як це було в iPhone 12, а по діагоналі. А світлодіодний спалах перемістять вгору. Це невелике, але помітне зміна дизайну.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

ДжерелоGSMArena

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Лужна Софія
Лужна Софія
Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.

СВІЖІ НОВИНИ

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: