Інсайдер: Apple випустить доступну версію iPhone 14 з великим дисплеєм

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Галузевий аналітик Мінг-Чі Куо заявив, що компанія планує створення моделі iPhone з великим дисплеєм. Він буде позиціонуватися як альтернатива флагманському Pro Max з більш скромним цінником і деякими функціональними обмеженнями.

Передбачається, що модель вийде на ринок під ім’ям iPhone 14 Max без приставки Pro. Діагональ дисплея пристрою складе 6,7 дюйма, а по частині інших технічних характеристик вона дублюватиме стандартну версію iPhone 14. На думку інсайдера, це дозволить компанії збільшити продажі – згідно з дослідженням Counterpoint Research, хороші продажі iPhone 12 Pro Max підтвердили високий попит на смартфони з великим екраном.

Очікується, що з виходом серії iPhone 14 в 2022 році виробник зробить акцент на поліпшення основної камери, а також запропонує дисплеї з частотою оновлення 120 Гц у всіх фірмових смартфонах. Аналітики припускають, що модель Max буде позиціонуватися як альтернатива iPhone Mini. Через відсутність належного рівня продажів самого компактного смартфона в актуальній лінійці iPhone 12 бренд, по всій видимості, відмовиться від виробництва мініатюрних моделей вже в наступному році.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.