Нові подробиці про iPhone 13 Pro, SE 3 і Apple Watch Series 7 (ВІДЕО)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Автор каналу EverythingApplePro Філіп корою поділився відразу декількома чутками, які пов’язані з новими смартфонами і розумними годинниками Apple. Примітно, що деякі з цих відомостей з’явилися в мережі вперше.

Відповідно до джерела, дизайн всіх смартфонів серії iPhone 13 буде практично ідентичним – навіть подвійна камера базової моделі матиме діагональне розташування об’єктивів. Інсайдер також стверджує, що Apple збільшить площу котушки MagSafe, що зробить технологію більш ефективної і дозволить реалізувати функцію зворотного бездротової зарядки.

Що стосується підекранного сканера відбитків пальців – він, з’явиться лише в пристроях зразка 2022 року. Очікується, що компанія також повернеться до використання Touch ID в доступних моделях, інтегрувавши його в кнопку живлення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple

У 2022 му також очікується і анонс мобільних платформ, виготовлених по 3-нанометровому техпроцесу. У числі перших пристроїв Apple, які отримають такі чіпи, інсайдер називає планшет iPad. Крім того, від американської компанії чекають анонса третього покоління iPhone SE, який повинен стати найдоступнішим 5G-пристроєм бренду. Йому приписують процесор Apple A14 Bionic, дисплей діагоналлю 4,7 дюйма і апаратну кнопку Home на фронтальній панелі.

Раніше журналіст Bloomberg Марк Гурман також заявив, що вже в цьому році редизайн чекає і ще один продукт Apple – смарт-годинник Watch Series 7. Їм приписується корпус з плоскими гранями, а також новий сенсор для вимірювання температури тіла. Сама Apple, слідуючи давній традиції, публікації інсайдерів не прокоментувала.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.