Новий режим інкогніто MIUI 12 захистить від будь-яких сторонніх додатків

Xiaomi продовжує покращувати функції і опції MIUI. На цей раз реалізований новий режим інкогніто, здатний призупинити всі дозволи на смартфоні і захистити нашу конфіденційність.

В останній закритою бета-версії MIUI Xiaomi почала впроваджувати новий режим інкогніто в розділі конфіденційності MIUI, щоб захистити конфіденційність, призупинивши дію дозволів, пов’язаних з місцем розташування, мікрофоном і камерою.

 

Після активації цього режиму в налаштуваннях MIUI дозволу, надані різним додаткам, будуть скасовані, що не дозволить їм реєструвати наше місце розташування, записувати аудіо або відео через камеру або мікрофон.

Таким чином, ми попередимо збір наших даних деякими додатками, покращуючи в цілому і в глобальному масштабі конфіденційність від кореня «проблеми», тобто припиняючи будь-який зв’язок між різними компонентами введення-виведення смартфона і додатками третіх осіб.

На даний момент ця функція присутня тільки в закритій бета-версії MIUI і, ймовірно, є частиною новин, які ми побачимо в майбутньому в MIUI 13.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.