Показали який вигляд отримає дешева розкладачка Xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

2 липня 2021 року Xiaomi отримала патент Китайського національного відомства інтелектуальної власності (CNIPA) на складаний телефон у формі розкладачки, який оснащений круглою камерою з трьома датчиками зображення.

Це пристрій буде конкурувати зі смартфоном Samsung Galaxy Z Flip3, який повинні представити вже в серпні цього року. При цьому розкладачка Xiaomi повинна бути дешевше рішення конкурента і значно доступнішими першого згинати смартфона компанії під назвою Xiaomi Mix Fold.

Зокрема, зниження ціни буде досягнуто за рахунок відмови від зовнішнього дисплея. Єдиний згинається екран буде мати овальний виріз в лівому верхньому кутку для здвоєної селф-камери.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На правій частині корпусу розташовуються кнопки включення і регулювання гучності. Внизу видніються слот для SIM-карти, роз’єм USB-C і решітка гучномовця.

Імовірно, Xiaomi представить Mi Mix Flip (умовна назва) до кінця літа.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Глибокі знання та досвід Софії у сфері технічної підтримки зробили її надійним помічником у вирішенні проблем, а пристрасть до технологій спонукала її ділитися своїми знаннями з іншими за допомогою свого контенту. Як людина, яка щодня працює над усуненням проблем і навчає своїх користувачів користуватися всіма доступними інструментами, маючи лише обліковий запис Google, її висвітлення новин, як правило, зосереджене на наданні читачам більш зручної для користувача точки зору та деяких менш відомих цікавинок на цю тему.