Xiaomi готує флагманський смартфон з камерою на 192 Мп і чіпсетом Snapdragon 895

Китайський інсайдер під ніком Digital Chat Station поділився в соцмережі Weibo інформацією про майбутній флагман Xiaomi з камерою на 192 Мп.

Як відомо, компанія Samsung активно працює над сенсором з роздільною здатністю 200 Мп, і є велика ймовірність, що Xiaomi стане першим виробником, який його використовує.

За даними інсайдера, камера з роздільною здатністю 192 МП буде підтримувати об’єднання сусідніх пікселів 16-в-1 (Біннінг), що забезпечує роздільну здатність рівно в 12 Мп. З кадруванням такий сенсор зможе підтримувати 4-кратний зум.

Нова камера потребуватиме великої обчислювальної потужності, яка буде забезпечуватися чіпсетом Qualcomm Snapdragon наступного покоління (SM8450). Передбачуваний Snapdragon 895 буде створений по 4-нм техпроцесу і отримає ядра ЦП Kryo 780 (на основі нової архітектури ARMv9), покращений графічний процесор Adreno 730 і модем X65 5G.

Швидше за все, Xiaomi анонсує смартфон з такими характеристиками в кінці 2021 року, але в продаж він надійде тільки на початку 2022 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.