У мережу витекли фотографії Samsung Galaxy Z Flip 3 в новому забарвленні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З наближенням дати презентації третього покоління Galaxy Z Flip про смартфон стає відомо все більше деталей. Виявилося, що крім двоколірного дизайну майбутні новинки отримають унікальну забарвлення.

Згідно з опублікованими рендерами, Samsung Galaxy Z Flip 3 буде поставлятися в восьми колірних варіантах: зеленому, світло-фіолетовому, бежевому, сірому, чорному, рожевому, синьому та білому. При цьому всі перераховані кольору будуть поєднуватися з чорним в області розміщення основної камери гаджета. Джерело припускає, що новий складаний смартфон в показаних на рендера колірних рішеннях буде доступний не на всіх ринках.

Що стосується технічних характеристик, вони будуть ідентичні в Samsung Galaxy Z Flip 3 незалежно від регіону продажів. Смартфону приписують процесор Snapdragon 888, подекранную камеру для Селфі і подвійну основну камеру, сенсори якої розмістяться на тильній панелі вертикально. Очікується, що зовнішній екран матиме діагональ 1,9 дюйма, а внутрішній – 6,7 дюйма з співвідношенням сторін 25:9.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy Z Flip 3 буде представлений 3 серпня 2021 року. З чуток, ціна новинки складе $ 1400…

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.