iPhone 12 mini «завалив» тест автономності DxOMark

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На випробувальний стенд лабораторії потрапив найкомпактніший смартфон серії iPhone 12. Фахівці оцінили роботу акумулятора пристрою, перевіривши його швидкість зарядки і автономність. Як виявилося, ці параметри у смартфона досить далекі від флагманських стандартів.

Apple iPhone 12 mini

В ході тестування експерти лабораторії відзначили, що гаджет надзвичайно економно витрачає акумулятор завдяки гарній оптимізації програмного забезпечення. Крім того, незважаючи на статус найбільш доступною моделі серії, смартфон підтримує функцію бездротової зарядки.

На жаль, на догоду компактності Apple довелося пожертвувати ємністю акумулятора – вона складає всього 2227 мАг. Апарат заряджається від блоку харчування, потужністю 20 Вт, але при цьому процес проходить вкрай повільно. З 0% до 80% iPhone 12 mini заряджається за 52 хвилини, а для повної «розкачки» пристрою потрібно 1 годину і 44 хвилини.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Apple iPhone 12 mini

За результатами тестування смартфон набрав 59 балів, що відповідає четвертому місцю з кінця в зведеному рейтингу DxOMark. Лідером же списку за версією лабораторії поки залишається Samsung Galaxy M51.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.