Нова функція HarmonyOS збільшить швидкодію старих смартфонів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними інсайдерів, мобільна ОС HUAWEI незабаром обзаведеться підтримкою корисної технології. Вона дозволить поліпшити продуктивність гаджетів з невеликим об’ємом оперативної пам’яті, використовуючи функцію, добре знайому користувачам Windows. Крім того, стало відомо, на яких пристроях буде працювати нововведення.

Функція Memory Turbo дозволить власникам гаджетів на HarmonyOS додати 2 ГБ віртуальної пам’яті до фактичним обсягом ОЗП, резервуючи для цього частину вбудованого накопичувача. За тим же принципом працює і файл підкачки в десктопних операційних системах. Очікується, що технологія буде доступна на смартфонах, планшетах і комп’ютерах. Крім того, інсайдер повідомив , що HUAWEI вже протестувала таку можливість на смартфоні Mate 40.

Вперше про появу Memory Turbo на фірмових пристроях повідомив топ-менеджер HUAWEI Річард Ю в ході презентації флагманської моделі Mate 40. Тоді мова йшла тільки про фірмову прошивці EMUI на базі Android – і схоже, що тепер компанія адаптувала нову функцію для власної мобільної ОС. Коли саме нововведення стане доступним всім користувачам, поки невідомо.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.