Нова функція HarmonyOS збільшить швидкодію старих смартфонів

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

За даними інсайдерів, мобільна ОС HUAWEI незабаром обзаведеться підтримкою корисної технології. Вона дозволить поліпшити продуктивність гаджетів з невеликим об’ємом оперативної пам’яті, використовуючи функцію, добре знайому користувачам Windows. Крім того, стало відомо, на яких пристроях буде працювати нововведення.

Реклама

Функція Memory Turbo дозволить власникам гаджетів на HarmonyOS додати 2 ГБ віртуальної пам’яті до фактичним обсягом ОЗП, резервуючи для цього частину вбудованого накопичувача. За тим же принципом працює і файл підкачки в десктопних операційних системах. Очікується, що технологія буде доступна на смартфонах, планшетах і комп’ютерах. Крім того, інсайдер повідомив , що HUAWEI вже протестувала таку можливість на смартфоні Mate 40.

Вперше про появу Memory Turbo на фірмових пристроях повідомив топ-менеджер HUAWEI Річард Ю в ході презентації флагманської моделі Mate 40. Тоді мова йшла тільки про фірмову прошивці EMUI на базі Android – і схоже, що тепер компанія адаптувала нову функцію для власної мобільної ОС. Коли саме нововведення стане доступним всім користувачам, поки невідомо.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ