Показана різниця в швидкості роботи між першим і останнім iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У далекому 2007 році вийшов iPhone першого покоління. З тих пір смартфони значно змінилися, в тому числі апарати самої Apple. Автори YouTube-каналу PhoneBuff вирішили порівняти той самий iPhone з 2007 з останнім iPhone 12.

Порівняння специфікацій цих смартфонів виглядає навіть смішно. Проти одноядерного процесора в першому iPhone виступає шестиядерний в iPhone 12, а проти 128 МБ оперативної пам’яті – 4 ГБ.

Авторам було цікаво подивитися на швидкість роботи смартфонів. Вони взяли роборукою і почали запускати на обох моделей різні додатки.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Звичайно, різниця в швидкості роботи виявилася великою. Якщо iPhone 12 закінчив перше коло за 40 секунд, то перший iPhone витратив на це 1 хвилину 26 секунд. Підсумкове час для iPhone 12 вийшло в хвилину, а для iPhone – в 2 хвилини 29 секунд.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.