Названо ключові особливості Samsung Galaxy S22 і S22 +

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За даними інсайдерів, в наступному році флагманську лінійку смартфонів Samsung чекає серйозний апгрейд. Він торкнеться не тільки моделі процесора – однієї з ключових особливостей нових флагманів стануть «заряджені» модулі камер, характеристики яких вже з’явилися в мережі.

Як стверджує інформатор під ніком @FrontTron, обидва смартфона отримають основний датчик з роздільною здатістю 50 Мп, 12-мегапіксельний сенсор з телеоб’єктивом і функцією триразового оптичного зума, а також ширококутний модуль з датчиком на 12 Мп. Про наявність «перископа» джерело нічого не повідомляє – не виключено, що їм оснастять тільки Ultra-версію пристрою.

Крім того, в інсайдерських звітах фігурує інформація про відсутність у майбутніх новинок ToF-датчиків. Що стосується фронтальної підекранної камери, то, за чутками, Samsung продовжує активне тестування цієї технології. Чи з’явиться таке рішення в лінійці Galaxy S22, поки невідомо.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще однією особливістю смартфонів прийдешньої серії стане використання наступного покоління процесорів Exynos з графічним чіпом AMD і підтримкою технології трасування променів в реальному часі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.