Скасований флагман LG Velvet 2 Pro показали «вживу»

Компанія LG припинила виробництво смартфонів, але наостанок встигла випустити обмеженим тиражем модель Velvet 2 Pro. Пристрій було розкуплено співробітниками компанії, а недавно на YouTube з’явився ролик з розпакуванням і докладної демонстрацією оригінального гаджета.

LG Velvet 2 Pro з кодовим ім’ям Rainbow оснащений 6,8-дюймовим pOLED-дисплеєм з роздільною здатністю Full HD +, частотою оновлення 120 Гц і підтримкою стандарту HDR. Потрійна тильна камера смартфона включає 64-мегапіксельний основний сенсор з функцією OIS, надширококутний на 12 Мп і телеоб’єктив з 8-мегапіксельним датчиком. Дозвіл селф-модуля гаджета складає 10 Мп.

Смартфон побудований на базі флагманського процесора Qualcomm Snapdragon 888, обсяг його оперативної та вбудованої пам’яті становить 8 і 128 ГБ відповідно. За автономність пристрою відповідає акумулятор ємністю 4500 мАг з підтримкою технології швидкої зарядки.

У роздріб LG Velvet 2 Pro так і не надійшов. Скромну за масштабами пілотну партію пристрою компанія розпродала своїм співробітникам за досить демократичною ціною – всього $ 170.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.