Xiaomi Redmi Note 10 Pro з 108 Мп подешевшав

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайський гігант, компанія Xiaomi оголосила в Україні про другу “Чорну п’ятницю” з 18 червня по 30 червня 2021 року, і влаштувала “Розпродаж півріччя”. Сам бренд повідомляє, що знижки сягатимуть аж до 57%. Під цю акцію і потрапив популярний смартфон серед українців Xiaomi Redmi Note 10 Pro з 108 Мп камерою.

Зараз пристрій на борту з 6 ГБ вбудованої пам’яті і 64 ГБ флеш пам’яті подешевшав до позначки 7 999 гривень, раніше його ціна становила 8 299 гривень. В Україні він доступний в троьох забарвленнях: голубий, бронзовий та сірий.

Нагадаємо, версія Pro отримала чіпсет Snapdragon 732G, який використовується в POCO X3 NFC. За автономність відповідає акумулятор, зарядна ємність якого становить 5020 мА * г. Підтримка NFC теж є поряд з Mini-Jack і захистом за стандартом IP53.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Xiaomi Redmi Note 10 Pro – найдешевший в світі смартфон з 108-мегапіксельною основною камерою. Крім неї на тильній панелі є і 8-мегапіксельний ультраширококутний модуль. Роздільна здатність камери для Селфі становить 16 Мп.

Однією з фішок моделі є дисплей Super AMOLED. Він отримав формат Full HD +, діагональ 6,67 дюйма і підтримує частоту оновлення 120 Гц. При цьому сканер відбитків пальців розташований на правій кромці корпусу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.