OnePlus випустила новий Nord N200 5G. Що в ньому є

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

OnePlus в липні минулого року дала старт новій лінійці своїх телефонів, якої раніше не було. Тоді він отримав назву OnePlus Nord. Це пристрій середнього класу, близьке до так званого субпреміальний рівню. З огляду на постійно зростаючу ціну на флагманський апарат, саме OnePlus Nord став хорошою можливістю для користувачів приєднатися до числа фанатів бренду. Пізніше в жовтні компанія представила OnePlus Nord N10 і OnePlus Nord N100 як більш доступні варіанти цього смартфона. Nord N100 був бюджетним, але в цілому пристойним. Тепер компанія вирішила випустити продовження бюджетного смартфона у вигляді OnePlus Nord N200 5G.

Новий OnePlus Nord N200 5G

У той час, як OnePlus Nord N10 був замінений на OnePlus Nord CE 5G, Nord N200 слід неймінговие ідеї свого попередника. Nord N200 має деяку схожість з N100, але пропонує безліч оновлень, таких, як можливість роботи в мережах 5G. Це найдешевший смартфон 5G від китайського виробника смартфонів. Крім цього, він також пропонує хороші специфікації, які ще більше виділять його на тлі конкурентів.

Характеристики OnePlus Nord N200 5G

Екран OnePlus Nord N200

OnePlus Nord N200 5G отримав 6,49-дюймовий РК-дисплей з роздільною здатністю FHD + (2400 x 1080 пікселів) і щільністю пікселів 405 точок на дюйм. Панель також має частоту оновлення 90 Гц. У минулому році ця частота оновлення також була доступна, але дозвіл екрана було значно скромнішим – HD +. Але цей показник не афішувався. Його не приховували, а й намагалися зайвий раз не показувати, що дозвіл саме таке.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Однак тепер значенням дозволу екрану можна пишатися. Приємно бачити конкурентні характеристики в новому смартфоні. Ще одна важлива зміна, яке торкнулося екрану нового смартфона, це переміщення камери. Якщо раніше вона розташовувалася усередині каплевидного вирізу, то тепер переїхала всередину отвору. Сам модуль камери отримав дозвіл 16 Мп.

Камера нового OnePlus

На задній стінці розташувалася потрійна основна камера зі світлодіодним спалахом. Це 13-мегапіксельний основний сенсор , який супроводжується 2-мегапіксельним макрооб’єктив і 2-мегапіксельним монохромним сенсором . Особливо розповідати тут нема про що, так як все досить стандартно. Природно, в даному випадку камера не є пріоритетом всього смартфона. Куди важливіше в ньому наявність 5G. Так вийде залучити набагато більше потенційних покупців. Камера є у всіх, а 5G далеко немає.

Як швидко працює новий OnePLus

В основі продуктивності апарату лежить новий Snapdragon 480 5G, який виявився значно краще, ніж Snapdragon 460. Це восьміядерний процесор, який побудований за 8-нм техпроцесу. Його доповнює оперативна пам’ять LPDDR4X об’ємом 4 ГБ і постійне сховище UFS 2.1 ємністю 64 ГБ. Нехай це і стандартний обсяг для недорого смартфона, але в наш час це зовсім не так багато. На щастя, ви можете розширити сховище за допомогою слота для карт microSD. Для OnePlus наявність такого слота – велика рідкість.

OnePlus Nord N200 5G харчується від величезної батареї ємністю 5000 мАг з швидкою зарядкою 18 Вт. Пристрій також має роз’єм для навушників 3,5 мм, бічний сканер відбитків пальців і порт для зарядки USB Type-C. Крім 5G, за зв’язок відповідає Bluetooth 5.1, двохдіапазонний Wi-Fi, NFC і GPS. При цьому важить пристрій усього 189 м

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.