Смартфони

Нова функція Chrome розчарувала користувачів

Share
Час читання: 2 хв.

Google постійно розширює список можливостей браузера Chrome, але не всі нововведення влаштовують його користувачів. Так, представлена ​​раніше функція угруповання вкладок всерйоз розчарувала деяких власників смартфонів – і вони зажадали від компанії повернути все «як було».

Своє невдоволення модифікацією браузера користувачі висловили в формі декількох петицій на адресу Google, опублікувавши їх на сайті change.org. У них зазначається, що новий спосіб організації вкладок по групах став набагато менш зручним у порівнянні з класичним відображенням у вигляді «каруселі». Крім того, вікна сторінок в режимі попереднього перегляду при навігації між відкритими вкладками стали менше, що знизило їх інформативність.

У своїх зверненнях користувачі мобільної версії браузера вимагають від Google видалити функцію угруповання вкладок або хоча б реалізувати можливість її відключення в настройках самого додатка.

Зліва – класичний вид перегляду вкладок, праворуч – нова версія Chrome

«Видаліть групові вкладки з Google Chrome. Повинно бути очевидно, що більшості людей вони не потрібні. Мене буквально нудить від цього. Все, що я коли-небудь читав з цього приводу, – це відгуки людей, які скаржаться на цю функцію або намагаються знайти обхідний шлях [для її відключення] », – зазначає один з підписали петицію.

Google поки не прокоментувала вимоги незадоволених користувачів. Раніше представники компанії заявили, що робота над функцією угруповання вкладок триває, і в майбутніх версіях Chrome будуть реалізовані більш зручні способи взаємодії з елементами браузера.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Чому телефон з часом починає працювати повільніше і як це виправити

    З часом будь-який смартфон починає працювати повільніше: довго відкриваються програми, завантажуються фото, а також сповільнюється…

    20.09.2024

    Apple готує вражаючий iPhone 17 Air, який здивує всіх

    Apple готує до випуску повністю оновлену лінійку iPhone, яка зацікавить як давніх фанатів, так і…

    20.09.2024

    Названо пристрої Samsung Galaxy які вже отримали оновлення One UI 6.1.1

    Слідом за нещодавнім релізом досить великого оновлення One UI 6.1.1 для флагманської серії Galaxy S23…

    20.09.2024

    Apple взялася за старе: iOS знову уповільнює iPhone

    Днями відбувся довгоочікуваний реліз iOS 18, але напевно більшість користувачів навіть не припускали, що Apple…

    20.09.2024

    PlayStation 6 вийде у двох різних версіях, одна з яких буде більш доступною

    Як повідомляється, Sony розробляє дві різні SoC (System on Chips) для майбутньої PlayStation 6, що…

    20.09.2024

    Наступний складний телефон Samsung може мати нову назву

    У липні Samsung представила Galaxy Z Fold 6, але ще до цього з’явилися чутки про…

    20.09.2024