Нова функція Chrome розчарувала користувачів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Google постійно розширює список можливостей браузера Chrome, але не всі нововведення влаштовують його користувачів. Так, представлена ​​раніше функція угруповання вкладок всерйоз розчарувала деяких власників смартфонів – і вони зажадали від компанії повернути все «як було».

Своє невдоволення модифікацією браузера користувачі висловили в формі декількох петицій на адресу Google, опублікувавши їх на сайті change.org. У них зазначається, що новий спосіб організації вкладок по групах став набагато менш зручним у порівнянні з класичним відображенням у вигляді «каруселі». Крім того, вікна сторінок в режимі попереднього перегляду при навігації між відкритими вкладками стали менше, що знизило їх інформативність.

У своїх зверненнях користувачі мобільної версії браузера вимагають від Google видалити функцію угруповання вкладок або хоча б реалізувати можливість її відключення в настройках самого додатка.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Зліва – класичний вид перегляду вкладок, праворуч – нова версія Chrome

«Видаліть групові вкладки з Google Chrome. Повинно бути очевидно, що більшості людей вони не потрібні. Мене буквально нудить від цього. Все, що я коли-небудь читав з цього приводу, – це відгуки людей, які скаржаться на цю функцію або намагаються знайти обхідний шлях [для її відключення] », – зазначає один з підписали петицію.

Google поки не прокоментувала вимоги незадоволених користувачів. Раніше представники компанії заявили, що робота над функцією угруповання вкладок триває, і в майбутніх версіях Chrome будуть реалізовані більш зручні способи взаємодії з елементами браузера.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.