Смартфони

Названо 4 найкращі смартфони з великим екраном

Share

Сучасні смартфони мають підвищені і поліпшеними характеристиками, в порівнянні з попередніми моделями даних пристроїв. Стосується це і діагоналі екрану, яка в більшості випадків становить майже 7 дюймів, що можна порівняти з розмірами екрану старих моделей планшетів. Особливо це помітно у кількох моделей пристроїв.

Samsung Galaxy S21 Ultra

Це передовий смартфон даної компанії, що є флагманом даної лінійки пристроїв Південної Кореї. У ньому органічно поєднуються всі передові розробки, включаючи сучасний екран. Дана модель Samsung оснащена Dynamic AMOLED 2Х екраном в 6,8 дюймів, роздільна здатність якого становить 3200×1440 пікселів (QHD +). Він є більш, ніж в 40% контрастніше екрану варіанту попереднього флагмана, а його яскравість дорівнює 1500 ніт.

Xiaomi Mi 11

Даний китайський смартфон за своїми параметрами поступається попередній моделі, а й у нього є певні переваги. Це широкий екран з хорошим дозволом, який ні в чому не поступається останнім моделям iPhone або Samsung. Він розміром в 6,81 дюйма з роздільною здатністю QHD +. AMOLED екран, як і попередня модель, займає 100% кольорової поверхні DCI-P3. При автоматичній настройці пікова яскравість екрану дорівнює 1500 ніт, а в разі налаштування вручну – тільки 900.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung Galaxy A72

Дана модель смартфона відноситься до середньобюджетного пристрою, при цьому вона має досить великий екран. При цьому він не виділяється за своїми технічними показниками від флагманських пристроїв інших компаній, але на його популярність позитивно впливає його досить невисока ціна. Його екран в 6,7-дюймів цілком відповідає його вартості.

У нього відсутня QHD +, а замість нього є Full HD + (2340×1080 пікселів). Це досить непоганий показник, так як даний дозвіл можна вважати цілком відповідним не тільки для недорогих смартфонів, але і для деяких моделей ноутбуків. Також екран не підтримує кольоровий простір DCI-P3, але для звичайного користувача це непомітно. У даній моделі яскравість дорівнює 800 ніт, що можна вважати дуже гарним показник для нефлагманской моделі.

Nokia 8.3

У флагмана минулого року цієї скандинавської компанії багато шанувальників. На сьогодні Nokia 8.3 вже не є топовою версією, але він заслужено займав перше місце в минулому році. Вартість даного гаджета трохи вище, ніж у Galaxy A72, і при цьому характеристики його екрану нижче. У нього є дисплей 6.81 дюймів з роздільною здатністю Full HD +. Є матриця IPS замість AMOLED, чому в темному режимі на зображенні не проявляється насичений чорний колір.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    iPhone Plus повторить долю iPhone mini цієї осені

    Журналіст The Information Уейн Ма поділився інформацією про те, що Apple планує відмовитися від подальшого…

    18.05.2024

    Смартфон не заряджається: що варто зробити

    Ви підключили до мобільного телефону зарядний пристрій, а акумулятор не заряджається? Не панікуйте! Цілком можливо,…

    18.05.2024

    Twitter офіційно переїхав на x.com

    Ребрендинг соціальної мережі Twitter Ілоном Маском завершено, повідомляє Engadget. Рік тому Ілон Маск розпочав ребрендинг придбаного ним…

    18.05.2024

    Google може перейти на чіпсети TSMC для Pixel 10

    Телефони Google Pixel можуть зазнати значних змін у 2025 році, оскільки, за деякими даними, компанія…

    18.05.2024

    Samsung Galaxy Z Fold 6 може отримати кращу камеру, ніж Galaxy S24

    За чутками, доладний телефон Galaxy Z Fold 6 від Samsung матиме кращу систему камер, ніж…

    18.05.2024

    Sony готує нову портативну консоль PlayStation

    У світі ігор ходять чутки про те, що Microsoft і Sony можуть створити переносні версії…

    17.05.2024