Смартфони

6 найкрутіших смартфонів Android за 2021 рік

Share

У цьому списку ви знайдете не тільки флагмани, але також моделі різних цінових категорій.

У виданні “Android Authority” опублікували актуальні пристрої, які займають перші позиції найбільш популярних телефонів серед користувачів.

1. Samsung Galaxy S20 FE.  Він оснащений 6,5-дюймовим Super AMOLED дисплеєм з роздільною здатністю 2400х1080 точок. Має частоту оновлення 120 Гц і підтримує HDR10 +. Додатково оснащується вбудованим сканером відбитків пальців. Відмінну швидкість роботи і швидке виконання будь-яких завдань гарантує фірмовий 8-ядерний процесор Samsung Exynos 990. Основна камера складається з трьох модулів: 12 МП з ширококутним об’єктивом, 12 МП з ультраширококутний і 8 МП з телеоб’єктивом. Додатково Samsung Galaxy S20 FE SM-G780F підтримує як бездротову, так і швидку зарядку потужністю в 25W.

Фото: Citrus

2. LG V60.  Завдяки фірмовому аксесуару LG Dual Screen, який не тільки додає пристрою додатковий 6,8-дюймовий OLED дисплей, але і розширює мультизадачність роботу за допомогою додаткових функцій. LG V60 ThinQ 5G отримав сувору елегантний дизайн. В якості центрального процесора використовується високопродуктивне 8-ядерне рішення Qualcomm Snapdragon 865. Дисплей смартфона виготовлений за технологією P-OLED і при діагоналі 6,8-дюйма має роздільну здатність 2460х1080 точок. Основна камера складається з трьох сенсорів на 64, 13 і 0,3 МП. Вони дозволяють створювати якісні фотографії і записувати відео з роздільною здатністю 8К. Фронтальна камера отримала в своє розпорядження 8 МП сенсор. Важливою особливістю LG V60 ThinQ 5G є підтримка мереж 5G.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Фото: IXBT.com

3. Sony Xperia 5 II. В Sony Xperia 5 II встановлюється 6,1-дюймовий OLED дисплей зі співвідношенням сторін 21: 9. Він має підтримку HDR і частоту оновлення 120 Гц, а колірний обхват становить 100% простору DCI-P3. Отримати виразні і точні фотографії дозволяють три 12 МП модуля з ширококутним, ультраширококутний і телефото об’єктивом. Для більшої зручності зйомки смартфон має виділену кнопку спуска. Запис відео може вестися в дозволі аж до 4К, а уповільнена зйомка доступна з частотою до 120 fps. Для забезпечення високої продуктивності смартфона використовується 8-ядерний процесор Snapdragon 865, доповнений графічним чіпом Adreno 650. Важливим є наявність в Sony Xperia 5 II модуля NFC і підтримки швидкої зарядки, яка всього за 30 хвилин здатна заповнити 50% ємності акумулятора.

Фото: E-ctalog

4. OnePlus 8 Pro. Корпус смартфона виконаний зі скла і металу, а також захищений від пилу і вологи за стандартом IP68. 6,78-дюймовий дисплей OnePlus 8 Pro займає практично всю лицьову поверхню, за винятком мініатюрного вирізу для 16 МП фронтальної камери. AMOLED екран має дозвіл 3168х1440 точок при співвідношенні сторін 19,8: 9. Він підтримує HDR10 +, а його частота оновлення досягає 120 Гц. Для того, щоб смартфон легко справлявся з будь-якими завданнями, в ньому використовується високопродуктивна 8-ядерна платформа Qualcomm Snapdragon 865, доповнена відеочіпом Adreno 650. Основна камера OnePlus 8 Pro складається з двох модулів на 48 МП (один з ультраширококутний об’єктивом), 8 МП ( з телеоб’єктивом), а також 5 МП (з кольорово фільтром). Смартфон здатний записувати відео з роздільною здатністю 4К, створювати RAW-знімки високої якості, створювати портрети, макро-фотографії і багато іншого. Також пристрій має NFC і підтримку швидкої 30 Вт зарядки, здатної зарядити ємний акумулятор на 4510 мАг до 50% всього за 22 хвилини.

Фото: Citrus 

5.Google Pixel 4a. Модель зберегла строгий практичний дизайн і буде гармонійно виглядати в будь-яких руках. Google Pixel 4a оснащується 5,81-дюймовим OLED дисплеєм, який займає практично всю лицьову поверхню. Мініатюрний модуль фронтальної камери на 8 МП розмістився в мініатюрному вирізі в екрані. Хороший рівень продуктивності, достатній для будь-яких повсякденних завдань, забезпечує 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 730, доповнений графічним чіпом Adreno 618. Найвиразнішою особливістю Google Pixel 4a є його основна 12,2 МП камера. Вона поєднує високоякісний модуль і просунуту систему штучного інтелекту, які дозволяють отримати феноменальні фотографії, практично в будь-яких умовах.

Фото:Notebookcheck

6. Zenfone 7. Екстравагантний смартфон, в якому основний блок камери виконаний у форматі флипа і може розкриватися на 180 градусів виконуючи роль ще і фронтальною. Це також дозволило зробити пристрій повністю безрамковий, тому 6,67-дюймовий Super AMOLED дисплей займає практично всю площу лицьової поверхні – від краю до краю. Високий рівень продуктивності досягається завдяки використанню в ASUS Zenfone 7 8-ядерного процесора Qualcomm Snapdragon 865, доповненого графічним прискорювачем Adreno 650. Блок камер складається з трьох сенсорів на 64, 12 і 8 МП. Вони дозволяють робити якісні знімки і записувати відео з роздільною здатністю 8К. Додатково ASUS Zenfone 7 оснащується NFC, який приємно розширює функціональність пристрою.

Фото: Hotline

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

View Comments

  • В статті за 2020 рік мабуть просто змінили останню цифру і перевипустили знову)) Це не топ андроїд-смартфонів за 2021

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Як зрозуміти, що смартфон скоро зламається: топ-3 ознаки

    Всі користувачі повинні знати про ознаки поломки мобільного телефону, що наближається. Без цієї життєво важливої…

    03.05.2024

    Xiaomi та Google терміново оновлюють програмне забезпечення через проблеми у смартфонах

    ІБ-компанія Oversecured виявила проблеми в Android -додатках від Xiaomi та Google Android Open Source Project (AOSP), що впливають на користувачів по…

    03.05.2024

    Названо моделі Google Pixel, які не отримають оновлення до Android 15

    Стало відомо, коли може початися розповсюдження Android 15 на пристрої Google Pixel і які моделі…

    03.05.2024

    Названо найкращі смартфони за співвідношенням ціни та якості за версією AnTuTu

    Фахівці бенчмарку поділилися своїм баченням найзбалансованіших смартфонів одразу у чотирьох категоріях, починаючи від бюджетників та…

    03.05.2024

    Apple зменшить ще одну деталь iPhone 16

    Якщо вірити представленим знімкам, компанія змінила систему бездротової зарядки. Про це пише портал 9To5Mac, посилаючись…

    03.05.2024

    Виробництво OLED-панелей для iPad Pro призведе до змін iPhone 16

    Перехід на OLED в iPad - це те, над чим уже багато років працюють. Незважаючи…

    03.05.2024