6 найкрутіших смартфонів Android за 2021 рік

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У цьому списку ви знайдете не тільки флагмани, але також моделі різних цінових категорій.

У виданні “Android Authority” опублікували актуальні пристрої, які займають перші позиції найбільш популярних телефонів серед користувачів.

1. Samsung Galaxy S20 FE.  Він оснащений 6,5-дюймовим Super AMOLED дисплеєм з роздільною здатністю 2400х1080 точок. Має частоту оновлення 120 Гц і підтримує HDR10 +. Додатково оснащується вбудованим сканером відбитків пальців. Відмінну швидкість роботи і швидке виконання будь-яких завдань гарантує фірмовий 8-ядерний процесор Samsung Exynos 990. Основна камера складається з трьох модулів: 12 МП з ширококутним об’єктивом, 12 МП з ультраширококутний і 8 МП з телеоб’єктивом. Додатково Samsung Galaxy S20 FE SM-G780F підтримує як бездротову, так і швидку зарядку потужністю в 25W.

Фото: Citrus

2. LG V60.  Завдяки фірмовому аксесуару LG Dual Screen, який не тільки додає пристрою додатковий 6,8-дюймовий OLED дисплей, але і розширює мультизадачність роботу за допомогою додаткових функцій. LG V60 ThinQ 5G отримав сувору елегантний дизайн. В якості центрального процесора використовується високопродуктивне 8-ядерне рішення Qualcomm Snapdragon 865. Дисплей смартфона виготовлений за технологією P-OLED і при діагоналі 6,8-дюйма має роздільну здатність 2460х1080 точок. Основна камера складається з трьох сенсорів на 64, 13 і 0,3 МП. Вони дозволяють створювати якісні фотографії і записувати відео з роздільною здатністю 8К. Фронтальна камера отримала в своє розпорядження 8 МП сенсор. Важливою особливістю LG V60 ThinQ 5G є підтримка мереж 5G.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Фото: IXBT.com

3. Sony Xperia 5 II. В Sony Xperia 5 II встановлюється 6,1-дюймовий OLED дисплей зі співвідношенням сторін 21: 9. Він має підтримку HDR і частоту оновлення 120 Гц, а колірний обхват становить 100% простору DCI-P3. Отримати виразні і точні фотографії дозволяють три 12 МП модуля з ширококутним, ультраширококутний і телефото об’єктивом. Для більшої зручності зйомки смартфон має виділену кнопку спуска. Запис відео може вестися в дозволі аж до 4К, а уповільнена зйомка доступна з частотою до 120 fps. Для забезпечення високої продуктивності смартфона використовується 8-ядерний процесор Snapdragon 865, доповнений графічним чіпом Adreno 650. Важливим є наявність в Sony Xperia 5 II модуля NFC і підтримки швидкої зарядки, яка всього за 30 хвилин здатна заповнити 50% ємності акумулятора.

Фото: E-ctalog

4. OnePlus 8 Pro. Корпус смартфона виконаний зі скла і металу, а також захищений від пилу і вологи за стандартом IP68. 6,78-дюймовий дисплей OnePlus 8 Pro займає практично всю лицьову поверхню, за винятком мініатюрного вирізу для 16 МП фронтальної камери. AMOLED екран має дозвіл 3168х1440 точок при співвідношенні сторін 19,8: 9. Він підтримує HDR10 +, а його частота оновлення досягає 120 Гц. Для того, щоб смартфон легко справлявся з будь-якими завданнями, в ньому використовується високопродуктивна 8-ядерна платформа Qualcomm Snapdragon 865, доповнена відеочіпом Adreno 650. Основна камера OnePlus 8 Pro складається з двох модулів на 48 МП (один з ультраширококутний об’єктивом), 8 МП ( з телеоб’єктивом), а також 5 МП (з кольорово фільтром). Смартфон здатний записувати відео з роздільною здатністю 4К, створювати RAW-знімки високої якості, створювати портрети, макро-фотографії і багато іншого. Також пристрій має NFC і підтримку швидкої 30 Вт зарядки, здатної зарядити ємний акумулятор на 4510 мАг до 50% всього за 22 хвилини.

Фото: Citrus 

5.Google Pixel 4a. Модель зберегла строгий практичний дизайн і буде гармонійно виглядати в будь-яких руках. Google Pixel 4a оснащується 5,81-дюймовим OLED дисплеєм, який займає практично всю лицьову поверхню. Мініатюрний модуль фронтальної камери на 8 МП розмістився в мініатюрному вирізі в екрані. Хороший рівень продуктивності, достатній для будь-яких повсякденних завдань, забезпечує 8-ядерний процесор Qualcomm Snapdragon 730, доповнений графічним чіпом Adreno 618. Найвиразнішою особливістю Google Pixel 4a є його основна 12,2 МП камера. Вона поєднує високоякісний модуль і просунуту систему штучного інтелекту, які дозволяють отримати феноменальні фотографії, практично в будь-яких умовах.

Фото:Notebookcheck

6. Zenfone 7. Екстравагантний смартфон, в якому основний блок камери виконаний у форматі флипа і може розкриватися на 180 градусів виконуючи роль ще і фронтальною. Це також дозволило зробити пристрій повністю безрамковий, тому 6,67-дюймовий Super AMOLED дисплей займає практично всю площу лицьової поверхні – від краю до краю. Високий рівень продуктивності досягається завдяки використанню в ASUS Zenfone 7 8-ядерного процесора Qualcomm Snapdragon 865, доповненого графічним прискорювачем Adreno 650. Блок камер складається з трьох сенсорів на 64, 12 і 8 МП. Вони дозволяють робити якісні знімки і записувати відео з роздільною здатністю 8К. Додатково ASUS Zenfone 7 оснащується NFC, який приємно розширює функціональність пристрою.

Фото: Hotline

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.