Довгоочікуваний флагман Xiaomi Mi Mix 4 отримає рекордно швидку зарядку

Останній номерний смартфон в лінійці Mi Mix від Xiaomi вийшов в листопаді далекого 2018 року. З тих пір фанати серії чекають наступне покоління і, судячи з усього, вже зовсім скоро дочекаються.

Мова йде про Xiaomi Mi Mix 4, якому приписують просто казкові характеристики. Наприклад, інсайдери заявляють, що пристрій отримає третє покоління підекранної фронтальної камери. Це, нібито, дозволить китайським бренду зробити область її знаходження непомітною, зберігши при цьому високу якість знімків.

Але куди цікавіше свіжі дані. Як мінімум тому що звучать вони більш реалістично.

Якщо вірити джерелам в мережі, Mi Mix 4 отримає рекордно швидку зарядку. Повідомляється, що бездротової метод буде підтримувати потужність в 70 Вт, в той час як провідний все 120 Вт, пише MyDrivers. Це дозволить заряджати прийдешній флагман в лічені хвилини як по дроту, так і без нього.

Відзначимо, що раніше пристрій вже «засвічувати» в базі даних сертификатора 3C. Звідти ми дізналися, що смартфон оснастять двома акумуляторами по 2430 мАг кожен. При цьому минулі витоку також приписували смартфону топову платформу Snapdragon 888 в якості основи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.