Xiaomi випустила MIUI 12.5 для чотирьох смартфонів в Україні

Компанія Xiaomi випустила стабільну збірку глобальної версії прошивки MIUI 12.5 ще для чотирьох смартфонів. Оскільки всі чотири моделі доступні в Україні офіційно, її можуть встановити і жителі нашої країни.

Серед цих чотирьох моделей – Xiaomi Mi Note 10 і Mi Note 10 Pro – перші в Україні і Європі смартфони, обладнані 108-мегапіксельною камерою, випущені в кінці 2019 року, пише ProstoMOB . Прошивку для них можна отримати “по повітрю”.

Обидва смартфони працюють на чіпсеті Snapdragon 730G від акумулятора зарядної ємністю 5260 мА * год. У смартфонах встановлені панелі AMOLED без підтримки підвищеної частоти оновлення. Xiaomi Mi Note 10 і Mi Note 10 Pro отримали прошивку MIUI 12.5.1.0.RFDMIXM на базі операційної системи Android 11.

Глобальна стабільна оболонка вийшла і на POCO X3 Pro, перший і єдиний смартфон з чіпсетом Snapdragon 860 без підтримки 5G. Номер поновлення v12.5.1.0.RJUMIXM. ПО теж побудовано на ОС Android 11. При цьому вже можна скачати прошивку для установки вручну. Робиться це тут . Установка виконується через вбудований Recovery.

Нарешті, остання модель в нашому списку – Xiaomi Mi 9 SE. Це смартфон среднебюджетной рівня початку 2019 року. Він оснащується досить рідкісною однокристальної системою Snapdragon 712, виконаної по 10-нанометровій технології. Прошивка MIUI 12.5 Stable теж будується на операційній системі Android 11, але розсилається поки що виключно “по повітрю”, а файли для завантаження ще недоступні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.