Realme випустить найдешевший смартфон з Android Go

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Realme C21Y повинен стати найпростішим і доступним смартфоном компанії. Є у Google проект Android Go, який компанія офіційно анонсувала в травні 2017 року. Це сильно полегшена версія Android мета якої дозволити користувачам комфортно користуватися пристроєм і актуальними додатками навіть на слабкому залозі. За минулі чотири роки з моменту початку експансії ринку, Android Go особливо похвалитися нічим.

Ще на перших порах виробники проявляли інтерес до неї, навіть Samsung і Xiaomi випустили свої моделі з урізаною версією зеленого робота. Але останнім часом проект буксує і кількість пристроїв з урізаною версією Android виходить все менше. Широка аудиторія дуже прохолодно приймає такі смартфони і все через те, що вони виглядають нудними, смутними, нефункціональними і якимись надмірно архаїчними.

Тим дивніше чути новину, що свій смартфон з Android Go вирішила випустити Realme. Новинка отримала назву Realme C21Y і в її основі буде лежати чіп UNISOC T610. Смартфону приписують 6,5-дюймовий дисплей дозволом 1600х720 точок, флеш-пам’ять на 64 Гб і акумулятор ємністю 5000 мАг.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фронталки дозволом 5 Мп і на тильній стороні одиночна камера на 13 Мп. Є порт microUSB, 3,5 мм роз’єм для навушників, дактилоскопічний датчик і 4 Гб оперативної пам’яті, що більш, ніж достатньо для апарату на Android Go. Коли відбудеться анонс Realme C21Y і скільки за нього запросять, інформації немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.