Точні розміри і зменшений чубчик iPhone 13 Pro показали на кресленні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Китайські джерела злили частину креслення смартфона iPhone 13 Pro із зазначенням точних розмірів товщини пристрою, його ширини, а також діаметра об’єктивів.

Відповідно до опублікованого зображенню, iPhone 13 Pro має корпус висотою 146,7 і шириною 71,5 мм. В цьому плані ніяких відмінностей від iPhone 12 Pro немає. Товщина корпусу складає 7,53 мм без урахування виступу камери (товщина iPhone 12 Pro становить 7,4 мм). Загальна товщина смартфона перевищує 10 мм. Що стосується діаметру об’єктивів, то він становить 17 мм.

Видно, що розмір чубчика в iPhone 13 Pro зменшиться. Судячи з кресленням, в iPhone 13 Pro як і раніше збережені компоненти Face ID, однак отвір динаміка перемістили до верхньої межі ліцеовй панелі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Аналітик Wedbush Деніел Айвз (Daniel Ives) раніше заявив, що всі моделі лінійки iPhone 13 матимуть лазерний далекомір в основній камері. Тепер ця функція не ексклюзивної для моделей з приставкою Pro. Він також заявив, що старші моделі (iPhone 13 Pro і iPhone 13 Pro Max) отримають до 1 ТБ флеш-пам’яті.

Лінійка iPhone 13 повинна бути побудована на базі однокристальної системи Apple A15. Очікується, що iPhone 13 Pro і iPhone 13 Pro Max отримають екрани Samsung AMOLED з частотою 120 Гц.

Презентація новинок очікується у вересні цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.