Honor 50 продемонстрували в інсайдерському відео

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За тиждень до презентації інсайдери опублікували відео з «живою» демонстрацією смартфона Honor 50. Короткий ролик не тільки підтверджує дизайн пристрою, але і дозволяє в деталях оцінити його забарвлення корпусу і реальні габарити.

Судячи по ролику, Honor 50 буде доступний в чотирьох варіантах забарвлення: чорному, сірому, зеленому та градієнтному. На корпусі гаджета чітко помітні решітки динаміків, роз’єм USB Type-C і слот для установки SIM-карт на нижньому торці пристрою. Відсутність видимого сканера відбитків пальців натякає на його розташування під поверхнею AMOLED-дисплея.

На жаль, інсайдер не вказує фронтальну панель пристрою, через що неясно, який саме екран отримала представлена ​​в кадрі новинка – плоский або загнутий з боків. При цьому на відео добре помітно, що смартфон отримає чотири датчика в складі модуля основної камери.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що 16 червня компанія представить Honor 50 з процесором Snapdragon 778G, його Pro-версію з 100-мегапіксельною камерою і 100-ватною зарядкою, а також спеціальну версію Honor 50 SE. Вартість новинки поки невідома.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.