Слух: iPhone 13 Pro представлять в унікальному кольорі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдер і журналіст Макс Вайнбах опублікував новий звіт, присвячений прийдешній серії смартфонів Apple. Він стверджує, що вже цієї осені компанія розширить палітру кольорів корпусу старших моделей iPhone, «повернувшись до витоків» і пофарбувавши гаджети в насичений чорний колір.

Відповідно до джерела, модель iPhone 13 Pro може бути доступна в оригінальному відтінку чорного, який буде значно темніший актуальних варіантів Space Gray і Graphite. Інсайдер навіть привів шістнадцятковий код кольору апарату – #121212. Таким чином, Apple може випустити гаджет, корпус якого буде значно темніше будь-якого з актуальних смартфонів бренду. Інсайдер також підкреслив, що покриття корпусу iPhone 13 Pro буде матовим.

У числі інших очікуваних нововведень – поява в серії технології стабілізації із зсувом сенсора, яка здатна забезпечити чіткі зображення навіть при динамічній зйомці. Лінійці iPhone 13 приписують зменшений розмір «чубчика» для фронтальної камери і датчиків Face ID, а також AMOLED-дисплей, виготовлений за технологією LTPO. За попередньою інформацією, презентація пристроїв відбудеться на початку осені 2021 року.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.