Названо смартфони, які вважаються найкращими за свої гроші

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Всім нам пощастило побачити зародження мобільних телефонів, які досить швидко переросли в смартфони. Якщо років 15-20 телефони вважалися ще розкішшю, то зараз кожен українець вже користується смартфонами, які в багато разів перевершують перші телефони своїм функціоналом. Зараз же, всі власники смартфонів розділилися на 2 сторони: одні вибирають дорогі флагманські смартфони, а інші вибирають функціональні середньобюджетні або бюджетні смартфони. В даному випадку, ми не будемо називати найкращі флагмани, а назвемо 4 смартфони, які вважаються найкращими за свої гроші.

В даному випадку на першому місці розмістилася компанія Xiaomi із своїм умовно незалежним суббрендом POCO та їх смартфоном X3 Pro. Цей смартфон отримав дійсно стильний дизайн та ще й скляний корпус. X3 Pro отримав великий 6,67-дюймовий FULL HD + екран із частотою оновлення 120 Гц. Стосовно автономності в нього також нема проблем, оскільки живиться він від акумулятора на 5160 мАг та ще й з підтримкою швидкої зарядки 33 Вт. Працює смартфон від Snapdragon 860 з 6 ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ внутрішньої. Придбати такий смартфон можна за 7 500 грн.

Наступним в нашому рейтингу стане смартфон від відомого виробника Motorola – G9 Plus. Цей смартфон можна назвати оптимальним, оскільки він отримав непогані характеристики за свою ціну, та ще й обійшов багатьох конкурентів в своєму сегменті. Він отримав великий 6.8 дюймовий Full HD + екран, на якому буде дійсно комфортно переглядати фільми. Працює смартфон від Snapdragon 730G в парі з 4 ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ внутрішньої пам’яті. Автономність смартфона це те, на чому робиться акцент в смартфона — 5000 мАг, чого цілком достатньо для комфортного користування протягом двох днів. Також смартфон оснащений швидкою 30 Вт зарядкою, яка дозволяє повністю зарядити смартфон за 1 год і 30 хв.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

А ще смартфон отримав квадрокамеру з основною на 64Мп + 8Мп + 2Мп + 2 Мп. В Україні його можна купити за 6 000 грн.

Наступним смартфоном стане Realme 6 Pro, який дійсно можна вважати вигідною покупкою. Він отримав великий 6.6 дюймів з FULL HD + екран з частотою оновлення 90 Гц, що дійсно покращить досвід користування смартфоном. Працює Realme 6 Pro від Snapdragon 720G в парі з 8 ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ внутрішньої пам’яті. Для комфортного користування цих характеристик цілком достатньо, хоча в плані мобільного геймерства цього буде недостатньо і X3 Pro покаже дещо кращі результати.

Стосовно автономності, то смартфон живиться від акумулятора на 4300 мАг, та підтримує швидку зарядку. Він оснащений потрійною камерою з основною на 64 Мп + 12 Мп + 8 Мп. Придбати такий смартфон можна за 7500 грн.

Останнім представником стане смартфон OnePlus Nord N10 5G, який був представлений не так давно, але виглядає він більш преміально, ніж попередні смартфони. Він отримав дещо менший екран – 6.49-дюймовий Full HD + з частотою оновлення 90 Гц. Працює він від Snapdragon 690 в парі з 6 ГБ оперативної пам’яті та 128 ГБ внутрішньої. Живиться смартфон від акумулятора на 4300 мАг з підтримкою швидкої зарядки 30 Вт. Також варто відмітити підтримку NFC та подвійну систему камер з основною 64 Мп та ширококутною на 8Мп. В Україні смартфон доступний за 7500 грн.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.