Смартфони

Samsung анонсує бюджетні смартфони Galaxy A22 і Galaxy A22 5G

Share

Samsung додала два телефони в свою лінійку Galaxy. Новинки, що отримали назву Galaxy A22 і A22 5G, відносяться до бюджетного сегменту. Обидва смартфони забезпечені боковим дактилоскопічний сканером і завантажені настановної Android 11 з фірмовим OneUI зверху.

Galaxy A22 володіє 6,4-дюймовим HD + AMOLED-дисплеєм. Samsung налаштувала екран на частоту регенерації 90 Гц, що непогано для бюджетного телефону. На дисплеї є U-подібний виріз, що вміщає селф-камеру на 13 Мп. Квадрокамера на тильній стороні включає основний сенсор 48 Мп з функцією OIS, доповнений ширококутним об’єктивом 8 Мп, макрос’ёмочним і глибинним датчиками на 2 Мп кожен.

У смартфоні використовується восьмиядерний процесор. Samsung не надала ніяких подробиць щодо чіпа, але, судячи з недавньої витоку, швидше за все, це Helio G80 від MediaTek. Варіант телефону з 4 ГБ ОЗП буде доступний з версіями 64 і 128 ГБ флеш-накопичувача. Є також модель з 6 і 128 ГБ цих модулів пам’яті. Місткість накопичувача можна розширити за допомогою слота для microSD-карти.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Опції підключення утворюють Wi-Fi на два діапазони, 4G VoLTE, Bluetooth 5, GPS, NFC, аудіогнезда і порт USB-C. У телефоні знаходиться батарея 5000 мА · год, підтримуюча швидку 15-ватну зарядку. Він буде доступний в фіолетовому, мятном, білому і чорному кольорах.

Galaxy A22 5G, як видно з його назви, привносить 5G-підключення до бюджетної категорію. Швидше за все, він заснований на чіпсеті Dimensity 700 від MediaTek і доступний у варіантах 4, 6 і 8 Гб оперативної пам’яті. Перший з них дозволяє вибирати між 64 і 128 ГБ флеш-накопичувача. Решта надаються тільки з 128 ГБ накопичувача.
Смартфон виділяється 6,6-дюймовим FHD + LCD-дисплеєм з роздільною виїмкою вгорі.

Для фотозйомок існує потрійна камера, що складається з основного сенсора 48 Мп, ширококутний об’єктив 5 Мп і датчика визначення глибини 2 Мп. Для Селфі користувач отримає «мильницю» на 8 Мп. Харчування подається батареєю, аналогічної 4G-моделі. Кольорові опції тут складуть фіолетовий, м’ятний, білий і сірий відтінки.
Ціна Galaxy A22 5G місткістю 4/64 ГБ в Європі стартує з € 229 / $ 277. Інформація про ціни варіантів Galaxy A22 поки відсутня.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
  • Останні записи

    Що потрібно враховувати при покупці процесора у 2024 році – поради експертів

    У пошуках нового процесора в 2024 році ви знайдете відмінні варіанти потужних процесорів, бюджетні чіпи,…

    08.05.2024

    В мережу потрапили нові зображення Sony Xperia 1 VI

    Інсайдер опублікував в інтернеті офіційні рекламні зображення смартфона Sony Xperia 1VI. Вони з'явилися в мережі…

    08.05.2024

    Huawei розпочала продажі своїх Watch Fit 3 за межами Китаю за ціною $160

    Новинка пропонується за стартовою ціною $160. При цьому пристрій може похвалитися 1.82-дюймовим AMOLED-екраном із закругленими…

    08.05.2024

    У мережі обговорюють кросівки Тіма Кука

    Уважні користувачі помітили під час травневої презентації Apple незвичайну деталь. Загальну увагу привернула пара взуття…

    08.05.2024

    Які побутові прилади не можна підключати до подовжувача: не всі про це знають

    При використанні подовжувачів слід дотримуватись певних правил безпеки. Які побутові прилади слід підключати безпосередньо до…

    08.05.2024

    6 налаштувань Xiaomi, за допомогою яких ви покращите свій смартфон

    Китайські смартфони бренду "Сяомі" радують своїх власників різноманітністю налаштувань, за допомогою яких можна помітно підвищити…

    08.05.2024