Samsung анонсує бюджетні смартфони Galaxy A22 і Galaxy A22 5G

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Samsung додала два телефони в свою лінійку Galaxy. Новинки, що отримали назву Galaxy A22 і A22 5G, відносяться до бюджетного сегменту. Обидва смартфони забезпечені боковим дактилоскопічний сканером і завантажені настановної Android 11 з фірмовим OneUI зверху.

Galaxy A22 володіє 6,4-дюймовим HD + AMOLED-дисплеєм. Samsung налаштувала екран на частоту регенерації 90 Гц, що непогано для бюджетного телефону. На дисплеї є U-подібний виріз, що вміщає селф-камеру на 13 Мп. Квадрокамера на тильній стороні включає основний сенсор 48 Мп з функцією OIS, доповнений ширококутним об’єктивом 8 Мп, макрос’ёмочним і глибинним датчиками на 2 Мп кожен.

У смартфоні використовується восьмиядерний процесор. Samsung не надала ніяких подробиць щодо чіпа, але, судячи з недавньої витоку, швидше за все, це Helio G80 від MediaTek. Варіант телефону з 4 ГБ ОЗП буде доступний з версіями 64 і 128 ГБ флеш-накопичувача. Є також модель з 6 і 128 ГБ цих модулів пам’яті. Місткість накопичувача можна розширити за допомогою слота для microSD-карти.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Опції підключення утворюють Wi-Fi на два діапазони, 4G VoLTE, Bluetooth 5, GPS, NFC, аудіогнезда і порт USB-C. У телефоні знаходиться батарея 5000 мА · год, підтримуюча швидку 15-ватну зарядку. Він буде доступний в фіолетовому, мятном, білому і чорному кольорах.

Galaxy A22 5G, як видно з його назви, привносить 5G-підключення до бюджетної категорію. Швидше за все, він заснований на чіпсеті Dimensity 700 від MediaTek і доступний у варіантах 4, 6 і 8 Гб оперативної пам’яті. Перший з них дозволяє вибирати між 64 і 128 ГБ флеш-накопичувача. Решта надаються тільки з 128 ГБ накопичувача.
Смартфон виділяється 6,6-дюймовим FHD + LCD-дисплеєм з роздільною виїмкою вгорі.

Для фотозйомок існує потрійна камера, що складається з основного сенсора 48 Мп, ширококутний об’єктив 5 Мп і датчика визначення глибини 2 Мп. Для Селфі користувач отримає «мильницю» на 8 Мп. Харчування подається батареєю, аналогічної 4G-моделі. Кольорові опції тут складуть фіолетовий, м’ятний, білий і сірий відтінки.
Ціна Galaxy A22 5G місткістю 4/64 ГБ в Європі стартує з € 229 / $ 277. Інформація про ціни варіантів Galaxy A22 поки відсутня.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.