Інсайдер: Apple покращить акумулятор iPhone 13 Pro до 4000 мАг

Авторитетний інсайдер Digital Chat Station опублікував нові відомості про прийдешню серію флагманських смартфонів Apple. Він стверджує, що від попередників гаджети будуть відрізнятися збільшеною місткістю АКБ – і навіть привів відповідні цифри.

Apple

Згідно джерелу , ключовий параметр акумуляторів новинок «виросте» від 8% до 18% в порівнянні з поточним поколінням. Так, компактний iPhone 13 mini отримає АКБ на 2406 мАг, в той час як його попередник має акумулятор ємністю 2227 мАг.

Батареям iPhone 13 і 13 Pro інсайдер приписує збільшення ємності на 10% (до 3095 мАг), а 13 Pro Max додасть цілих 18% – до 4352 мАг. Необхідність таких змін імовірно викликана досвідом використання 5G-модемів в серії iPhone 12, представники якої поступаються попередникам в автономності.

Очікується, що новинки також обзаведуться дисплеями ProMotion, здатними автоматично підлаштовувати частоту оновлення кадрів під певні завдання. На енергоефективність нових пристроїв, за чутками, також вплине впровадження функції Always On Display. При цьому мережеві джерела прогнозують, що збільшення ємності акумуляторів не позначиться на габаритах смартфонів завдяки оптимізації їх внутрішньої конструкції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.