Дизайн OnePlus Nord CE розкритий офіційним тизером

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія OnePlus випустила відео з анонсом нового смартфона Nord CE, презентація якого відбудеться вже наступного тижня. Судячи з усього, пристрій збереже дизайн попередника і буде продаватися за вельми привабливою ціною.

OnePlus Nord CE

На відео вище в самому кінці можна помітити обриси смартфона, а в якийсь момент видно, що модуль основної камери у нього буде рівно такий же і в тому ж місці, де і у торішнього OnePlus Nord. Крім того, в тізері переважають помаранчевий і зелений кольори, що цілком може бути відсиланням до варіантів забарвлення новинки. Більш того, оригінальний OnePlus Nord якраз був доступний в схожому зеленому кольорі, а потім вийшла і ексклюзивна версія в помаранчевому відтінку.

OnePlus NordОригінальний OnePlus Nord

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У тизері йдеться, що OnePlus Nord CE буде навіть кращий, ніж можна було очікувати, і за більш доступною ціною. За наявною інформацією, смартфон отримає 6,43-дюймовий AMOLED-дисплей з частотою оновлення 90 Гц, процесор Snapdragon 750G, основну камеру з роздільною здатністю 64 Мп і акумулятор ємністю 4500 мАг з підтримкою швидкої 50-ватної зарядки. 

Презентація OnePlus Nord CE намічена на 10 червня. Очікується, що він буде коштувати не дорожче $ 350. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.