Xiaomi Mi Pad 5 отримає 120-Гц екран без отворів і бічний сканер відбитків пальців

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдер під ніком Digital Chat Station опублікував додаткову інформацію про новий планшеті Xiaomi Mi Pad 5, який готується випустити китайський технологічний гігант найближчим часом.

Очікується, що Xiaomi Mi Pad 5 отримає РК-екран з частотою оновлення зображення 120 Гц, який не матиме отворів для фронтальної камери, яка буде розташовуватися в рамці. Він також зазначив, що пристрій отримає бічній сканер відбитків пальців і додав, що планшет буде дуже легким і тонким.

Раніше повідомлялося, що Xiaomi Mi Pad 5 буде побудований на базі однокристальної системи MediaTek Dimensity 1200, а Xiaomi Mi Pad 5 Pro отримає мобільну платформу Qualcomm Snapdragon 870. Екран повинен мати дозвіл 2560 х 1600 пікселів, а планшет буде оснащений двома акумуляторами ємністю по 4260 мА • год (сумарна ємність складе 8520 мА • год).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Імовірно, початок продажів лінійки Xiaomi Mi Pad 5 відбудеться в липні цього року. Стартова ціна пристрою складе близько 470 доларів.

Раніше Digital Chat Station точно першим повідомив характеристики і дати виходу Redmi K30 і Xiaomi Mi 10, а також регулярно публікує інформацію, отриману від власних інформаторів у відділах досліджень і розробок різних компаній.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.