Найкращі бюджетні 5G смартфони Xiaomi: рейтинг

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ринок китайських гаджетів вже настільки переповнений, що користувачів важко чимось здивувати. Однак, що буде всім завжди незмінно подобатися, так це дешевизна деяких моделей смартфонів. Саме тому китайські виробники зробили акцент саме на дешевизні смартфонів. При цьому, серед бюджетних моделей можна знайти такі, які підтримують технологію 5G.

Redmi K30i 5G

Це один з найдешевших 5G смартфонів, які може дозволити собі придбати будь-який користувач. Дана модель є здешевленою версією смартфона K30 5G. Вартість гаджета знижена за рахунок застосування здешевленого модуля головного об’єктива. Решта ж опції телефону залишилися на місці.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Загальна кількість сенсорів становить 6 штук. Чотири знаходяться на задній стороні телефону. Головний об’єктив з дозволом в 48 Мп, тоді як у попередній моделі 64 Мп. Завдяки зниженню дозволу головного об’єктива і вдалося домогтися зменшення вартості смартфона. Доступ в мережу забезпечується за допомогою модему Qualcomm X52 5G, який був вбудований в Qualcomm Snapdragon 765G.

Redmi 10Х

Дисплей даного смартфона має діагональ 6,57 дюймів. Передня камера на 16 Мп, а задня – на 48 Мп. Також на задній панелі присутній ультраширокий 8-мегапіксельний сенсор і додатковий сенсор на 2 мегапікселя. Обсяг оперативного пам’яті може бути 6 або 8 Гб.

Ємність акумуляторної батареї становить 4520 мАг. Її вистачає на строк до двох діб автономної роботи гаджета. Працює ж смартфон на чіпі MediaTek Dimensity 820. Гаджет підтримує технологію 5G, має два гнізда для карт Nano-SIM. Технологія безконтактної оплати відсутня, однак завдяки наявності ІК-порту за допомогою телефону можна керувати різною технікою.

Redmi Note 9T

Бюджетний гаджет Redmi Note 9T теж підтримує сучасну технологію 5G і одночасно з цим відноситься до одних з найбільш доступних телефонів на ринку смартфонів. Працює гаджет на базі восьмиядерного чіпа MediaTek Dimensity 800U. Чіп оснащений вбудованим модемом, що підтримує 5G.

Гаджет продається в чорному або фіолетовому відтінках, має 4 Гб ОЗП і 64 / 128Гб постійного пам’яті. Діагональ дисплея становить 6,53 дюйма. Задня камера складається з трьох об’єктивів: головний на 48 Мп, об’єктив для макрозйомки на 2 Мп, а датчик глибини – 2 Мп. Як джерело живлення виступає акумуляторна батарея на 5000 мАг. Серед додаткових функцій варто виділити Ік-порт, модуль NFC, Bluetooth 5.1, а також роз’єм для навушників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.