Показали як може виглядати iPhone SE Plus

З лінійкою iPhone 12 нову модель повинна народити форма корпусу і плоска рамка, яка проходить по всьому периметру смартфона.

Китайські джерела опублікували передбачувані зображення нового смартфона лінійки iPhone SE, який може називатися iPhone SE 3 або iPhone SE Plus.

Повідомляється, що ці зображення були створені частково на базі витоків, а частково є плодом дизайнерської уяви. Якщо вірити рендерам, то новий недорогий смартфон Apple може отримати принципово новий дизайн в порівнянні з iPhone SE і іншими телефонами компанії.

Впадає в очі, перш за все, те, що смартфон позбувся великого вирізу у верхній частині екрана. Фронтальна камера розміщується в отворі, який знаходиться в центральній верхній частині екрана. Таке рішення давно використовується серед виробників Android-пристроїв, однак поки що невідомо, чи дійсно Apple теж почне оснащувати свої смартфони врізаними селфі-камерами.

По периметру екрана видно білу рамку однакової ширини, над екраном знаходиться виріз для розмовного динаміка. Основна камера нового iPhone SE, імовірно, повинна залишитися одинарною. Компанію їй складе одинарний світлодіодний спалах.

З лінійкою iPhone 12 нову модель повинна народити форма корпусу і плоска рамка, яка проходить по всьому периметру смартфона.

Анонс нового iPhone SE очікується навесні наступного року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.