Експерти розповіли про схеми обману під час ремонту смартфона

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Експерти розповіли про способи обману клієнтів під час ремонту смартфонів. Найчастіше недобросовісні фахівці намагаються приховувати справжню адресу офісу, приймаючи пристрої поштою.

Шахраї нерідко пропонують передати їм техніку через кур’єра. У зловмисників, як правило, мінімальні ціни на послуги. Також в соціальних мережах, через які вони рекламуються, на їхніх сторінках маса позитивних відгуків, які пишуться з одних і тих же акаунтів.

«Якість сервісу відразу ж видає приміщення. Якщо воно виглядає, як коморка, то ви, швидше за все, нарвалися на несумлінного фахівця. У професіоналів в кабінеті завжди чисто, так як при постійному потоці замовлень все повинно бути на своєму місці. Також варто відразу поцікавитися способом оплати. Якщо пропонується тільки готівковий розрахунок, то ремонтник ухиляється від сплати податків. Це означає, що ніхто не дасть клієнтові гарантію на якість виконаної роботи », – розповіли фахівці.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У сервісному центрі LG відзначили, що офіційні представники великих компаній ніколи не намагаються нав’язати додаткові послуги. Діагностика в більшості випадків також безкоштовна. Вартість послуг повинна узгоджуватися завчасно. Також фахівці порекомендували користуватися тільки офіційними сервісними центрами, так як в них клієнту встановлять тільки оригінальні комплектуючі, а не підробки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.