Названо найдоступніший флагманський смартфон, який можна придбати в Україні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В пошуках ідеального смартфона, ми можемо переглянути весь інтернет, щоб знайти “саме того смартфона”. Ідеальним смартфоном стане той, який запропонує хороший дизайн, топові характеристики, та ще й відносно доступну ціну. Дійсно, з пошуками такого смартфона досить складно, оскільки більшість представлених смартфонів з такими “побажаннями” коштують понад 30 000 грн, але так було донедавна. Зараз буде названо найдоступніший флагманський смартфон, який можна придбати в Україні, який не поступається дорожчим конкурентам.

Цей флагманський смартфон отримав топовий процесор, круті камери, автономність, швидку зарядку та багато іншого цікавого і при цьому коштує він 21 000 грн. Зараз мова йде про новий смартфон OnePlus 9.

Цей смартфон отримав флагманський процесор Snapdragon 888, великий 6.55-дюймовий AMOLED дисплей з роздільною здатністю FullHD +, та ще й з частотою оновлення 120 Гц. Працює флагманський процесор в парі з 8 Гб оперативної та 128 Гб внутрішньої пам’яті. Також можливий варіант покупки смартфона із 12 Гб оперативної та 256 Гб внутрішньо пам’яті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тепер стосовно потрійної камери, з основною 48 Мп ((f / 1.8), ширококутною 50 Мп (f / 2.2, IMX766), та датчиком глибини 2 Мп (f / 2.4). також він оснащений фронтальною камерою 16 Мп (f / 2.45).

Тепер стосовно автономності смартфона. Живиться OnePlus 9 від акумулятора 4500 мАг (можна було і більший акумулятор), чого достатньо для одного дня автономної роботи. Проблему не такого об’ємного акумулятора вирішує підтримка швидкої 65 Вт зарядки, яка дуже швидко відновить його заряд.

Хоча цей смартфон і не можна назвати найдешевшим смартфоном, але серед флагманських смартфонів він є саме таким. В порівнянні з Xiaomi Mi 11 та ASUS ROG Phone 5 він набагато дешевше, хоча й пропонує майже ті самі можливості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.