Показали Redmi Note 8 (2021) на першому офіційному зображенні

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Слідом за офіційним анонсом компанія Xiaomi опублікувала перше зображення підготовлюваного до випуску смартфона. Це буде оновлена версія вийшов в 2019 році Redmi Note 8 з поліпшеними технічними характеристиками.

Відповідно до опублікованого тизер, новий Redmi Note 8 (2021) зовні нічим не відрізняється від оригінальної моделі дворічної давності. Спереду у нього точно такий же екран з каплевидним вирізом під фронтальну камеру і «підборіддям» з логотипом бренду. Тильну сторону нам поки не показали, але можна припустити, що і там ніяких змін не буде.

Redmi Note 8Redmi Note 8 2019 року

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

За наявною інформацією, оновлений Redmi Note 8 отримає IPS-екран з роздільною здатністю Full HD + і частотою оновлення 120 Гц, процесор MediaTek Helio G85, до 128 ГБ вбудованої пам’яті, основну камеру на 48 Мп, акумулятор ємністю 4000 мАг з підтримкою швидкої зарядки потужністю 22, 5 Вт і Bluetooth 5.2. З коробки на смартфоні буде працювати на MIUI 12.5.

Точна дата презентації Redmi Note 8 (2021) поки не оголошена, але з урахуванням офіційного анонса трапиться це в найближчі тижні або навіть дні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.