В Android 12 буде простіше керувати додатками (ВІДЕО)

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явилися подробиці про нову функцію в Android 12, яка дозволить користувачам краще керувати конфіденційністю. З оновленням у власників нової версії ОС з’явиться більше можливостей з управління дозволами для додатків.

Як показано на відео, в Android 12 з’явиться нова панель управління конфіденційністю, знайти яку можна в системних настройках. У цьому меню можна буде подивитися, які програми і коли отримували доступ до камери, мікрофона, місцем розташування, контактам та іншим дозволами за останні 24 години.

В цьому ж меню можна швидко подивитися видані всім додаткам дозволи і в разі необхідності відкликати їх або поміняти умови надання доступу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, в кінці відео можна побачити оновлену «шторку» з швидкими налаштуваннями. Замість компактних іконок в ряд там знаходиться всього чотири великі кнопки. Поки неясно, чи можна буде це якось налаштувати і повернути колишній вигляд.

Презентація Android 12 відбудеться сьогодні в рамках конференції для розробників Google I / O 2021, яка стартує в 20:00 за київським часом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.