Huawei P50, P50 Pro і P50 Pro+ вперше показали з усіх боків

Слідом за першими якісними рендерами смартфона Huawei P50, на яких він був зображений частково, в мережі з’явилися нові зображення смартфонів Huawei P50, P50 Pro і P50 Pro + в повний зріст.

Huawei P50 показаний в рожевому або персиковому кольорі, він оснащений трьома датчиками зображення, два з яких розташовуються у верхньому кільці. У нижньому кільці знаходиться третій датчик і світлодіодний спалах. При цьому екран є плоским. Huawei P50 Pro отримає вигнутий з боків дисплея, а також чотири датчика зображення. Три модуля розташована в верхньому кільці, четвертий – в нижньому.

Нарешті Huawei P50 Pro + оснащений зігнутим з боків дисплеєм, а також пентакамерою: три модуля знаходяться в верхньому кільці, ще два розташовуються нижче. Всі три моделі оснащені врізаними фронтальними камерами в центральну верхню частину дисплея. Дві топові моделі оснащені перископну камери для якісного оптичного зуму.

Очікується, що серія Huawei P50 отримає потрійну основну камеру з головним модулем дозволом 50 Мп оптичного формату близько 1 дюйма.

З чуток, анонс Huawei P50 відбудеться в червні цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.