Смартфони

Названо популярні моделі недорогих смартфонів з двома SIM-картами

Share

Якщо ви шукаєте недорогі моделі смартфонів, то нижче ви познайомитеся
з їх описом:

1. Модель «НТС Desire 700 Dual SIM» – одна з дорогих моделей двухсимочних
смартфонів. Його особливість полягає в тому, що дві сімки працюють
одночасно, так само, його особливу перевагу над іншими – це
якісний звук, який забезпечує «НТС Boom sound» – технологія.

Це дуже порадує цінителів якісного звуку. Дана модель має 1Гб оперативної пам’яті і 8 Гб вбудованої, також можна використовувати карту пам’яті micro-SD.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На смартфоні встановлений 5-ти дюймовий екран, в якому, правда, не найвища дозвіл – всього 960 * 540 пікселів. Роздільна здатність основної камери становить 8Мp. Камерою можна робити дуже непогані знімки в умовах поганої видимості. Є також фронтальна камера на 2.1Мp, яка цілком підійде, як для відео-дзвінків, так і для створення «Селфі». Акумулятор у моделі знімний, ємність якого 2100 мАг, тому чудес в тривалості заряду очікувати не варто.

2. Недорогі смартфони, з двома SIM-картами, користуються найбільшим попитом у споживача. Одним з їх недоліків, в порівнянні з описаною вище найдорожчою моделлю «НТС Desire 700 Dual SIM», є неможливість прийняти виклик на другу SIM-карту, коли йде розмова по першій.

3. До дешевим моделям відноситься одна з моделей від компанії «Lenovo» – «S660». На даний момент це одна з найдешевших моделей на ринку, але
і в той же час, приваблива своєю ціною. Діагональ екрану 4.7 дюйми, роздільна здатність 960 * 540 пікселів. Є великий запас яскравості, який надасть можливість користуватися апаратом при яскравому сонячному світлі. Смартфон відрізняється ще тим, що в ньому встановлена задня металева кришка, що надає солідність смартфону.

Ємність акумулятора у моделі – 3000 мАг, що дозволяє довго користуватися пристроєм в умовах максимального навантаження. Якщо ж, використовувати
нижче середнього навантаження, то заряду може вистачити на кілька днів, що необхідно тим, хто вирушає в далеку подорож, де можливості зарядити акумулятор, майже немає. 

Вбудована пам’ять смартфона 8Гб, і її можна збільшити за рахунок карти пам’яті, максимальна ємність якої 32Гб. SIM-карти у цій моделі працюють в змінному режимі. Коли розмова йде по одній, то інша недоступна.
У моделі є дві камери. На основний дозвіл 8Мp, є фокус і авто-спалах, а на фронтальній тільки 0,3Мp, і її можна використовувати тільки для відео-дзвінків.

Дешеві смартфони з двома SIM-картами – це ходовий товар. До самої
дешевої моделі віднесений телефон моделі «Fly Pronto IQ449». Модель має екран з діагоналлю в 4 дюйма, пам’ять – 512Мб і камеру – 3,2 МР. Модель має підтримку Wi-Fi, 3G, Bluetooth і GPS-навігатор. Працює з двома SIM-картами. Смартфон заснований на версії ОС Android 4.1.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив ТНТУ, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, нові медіа, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Головний редактор iTechua.com. Дякую, що читаєте нас. Є питання, пропозиція або щось цікаве? Пишіть на skarbykdj@gmail.com

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Новий вірус для Android заражає пристрої користувачів через зламані сайти WordPress

    Хакери почали розповсюджувати нове шкідливе програмне забезпечення для операційної системи Android під назвою Wpeeper. Цю…

    01.05.2024

    Що таке NFC: як воно працює і що ви можете з ним робити

    Комунікація ближнього поля (далі NFC) - це технологія смартфонів і пристроїв, що носяться, яка живе…

    01.05.2024

    Відомий інсайдер розкрив вартість Google Pixel 8a

    Скарбничка інформації про смартфон Google Pixel 8a, що готується до випуску, поповнилася новими даними. Після…

    01.05.2024

    Смартфони Huawei Pura70 вийдуть за межі китайського ринку

    Як мінімум, апарат засвітився в базі даних SIRIM, яка відноситься до ринку Малайзії. Також ресурс…

    01.05.2024

    46 моделей смартфонів та 12 моделей планшетів Samsung отримають One UI 7.0 на Android 15: повний список пристроїв

    Опубліковано список смартфонів і планшетів Samsung, які отримають інтерфейс One UI 7.0. Список цей не…

    01.05.2024

    Samsung готує нову модель преміального смарт-годинника

    За словами представників компанії, Samsung «прагне задовольнити попит на оновлення смарт-годинника за допомогою запуску нових…

    01.05.2024